There was an error in this gadget

Thursday, 24 November 2011

done!

hari ni aq ckup bangga utk menyatakan yg aq sudah bebas!hahaha..bkan bebas ape pun...smlam exam da hbis and project design group aq pun da berakhir....thanks utk bdak2 group aq 'faien,zeera,qeera,ina & eftah" atas kerjasama yg korg bagi utk settlekan projek ni..korang memang best....and yg paling penting, pdanla mke dgn ktorg sbb buat kje last minit menyebankan ktorg terpakse berjage sampai subuh...(x pernah seumur hdup aq)...haha..xpelah...tu sume pengalaman paling manis dlm hdup aq dengan kawan2 aq...
dlm kegembiraan ini, aq masih lg terase kerisauan tntg paper2 yg dh aq jalani selama 2 mggu ni..sumenye sangat merisaukan ..xde satu pun yg boleh senangkan hati aq...adess..cm ne ni...papepun, hrap2 sumenye ok dan pointer aq x lah jatuh bedebuk banyaknye...habis den..
ok lah,stop lah cte ttg exam ni...letih otak aq...tp x thu lak nk cte psal ape...ha!jmpe dah...baru2 ni aq dikejutkan dengan berita yg member aq yg da bertaun lmenye couple, putus akhirnya...ntahla kan..sume ni x dijangka..orang kawen pun bleh cerai...pe yg aq persoal kan sekarang ni ialah, salah perempuan ke ekk??walaupun aq ni seorang pempuan,tp kdg2 aq terfikir yg perempuan ni selalu slah lgkah sehingga menyebabkan si lelaki terpaksa pergi walaupun dy masih syg...yla,..aq tau gurl yg bce post ni pun tntu pnah buat org lelaki yg terdekat dgn koorg, terluka...kan??org selalu ckp, ego lelaki ni tinggi..tp kalau perempuan lak cm ne?? berdasarkan pengalaman aq,aq rse perempuan ni selalu bertindak tanpa pikir kehadapan..maksud aq, pikir jaoh..bertindak ikut perasaan...kte x pikir kesannya mase hadapan...hhuurrmm...tu lah silapnye perempuan ni...sedangkan sang lelaki sedang sedaya upaya nk kan yg terbaik utk mse hadapan bersama...fikir-fikirkanlah wahai wanita...
pnjg lak aq celoteh...ckup lah kan...hehe..oka!daa!!!